Kócsag Kemping Balatonberény

FOGLALÁSI FELTÉTELEK

1.Szálláshelyek (parcella,sátorhely, mobilház, bérlakókocsi vagy jurta) elfoglalása:

Amennyiben a megrendelés szerinti napon bármilyen okból nem tud megérkezni, és erről előzetesen értesít minket, az Ön számára foglalt kempinghelyet, ill. szálláshelyet legfeljebb egy napig tudjuk fenntartani. Az értesítés elmaradása esetén csak a még szabadon álló szálláshelyeket tudjuk felajánlani, és előfordulhat, hogy ez nem egyezik meg eredeti foglalásával. Korábbi érkezés esetén előfordulhat, hogy nem tudunk Önnek szálláshelyet biztosítani.

2.Előleg fizetése:

2.1. Az előleget a visszaigazolásban leírt módon lehet befizetni. Amennyiben nem szerepel előlegösszeg a visszaigazolásban, nem kértünk. Ha előre szeretné fizetni a szállást, (pl. lejáró Szép-Kártya), kérjük jelezze felénk. Az idegenforgalmi adót nem lehet előre fizetni, csak a helyszínen készpénzben fizethető.

2.2. A megrendelt szolgáltatásokat csak az előleg határidőre történő megérkezése esetén biztosítjuk.

2.3. Kérjük, hogy érkezésekor hozza magával minden foglalási dokumentumát.

2.4. Az általunk megadott előleg összege nem tartalmazza a banki átutalási költséget, ez Önt terheli.

2.5. A fennmaradó szállásdíj összegét, az esetleges többlet költségeket (pl. plusz személyek díja, stb.) valamint az idegenforgalmi adót a kemping recepcióján kell kiegyenlíteni.

 

2.6. Az idegenforgalmi adót csak készpénzzel lehet kifizetni.

 

3.Lemondási feltételek: és díjak:

Lemondás Lemondási díjak
30 nappal érkezés előtt Díjmentes
14-29 nappal érkezés előtt Megrendelt szolgáltatás 50%-a
8-13 nappal érkezés előtt Megrendelt szolgáltatás 60%-a
7 napon belül érkezés előtt Megrendelt szolgáltatás 80%-a
Ha a lemondás elmarad Teljes szállásdíj

4.Visszautalás:

Lemondás esetén a befizetett előleget banki átutalással tudjuk visszafizetni. Az esetlegesen felmerülő lemondási díjjal csökkentett összeget utaljuk vissza. Helyszíni visszafizetés nem lehetséges. A visszautalás banki költsége a megrendelőt terheli. (Nem tudjuk pontosan mennyi összeg átutalása, mekkora bankköltséget jelet)

SZÉP kártyával fizetett előleget nem áll módunkban készpénzben visszafizetni, azt SZÉP kártyájára tudjuk visszautaltatni.

 

5.Megrendelés módosítása, egyéb feltételek:

5.1. Érkezése előtt megrendelése módosítása csak a kempinggel való írásbeli egyeztetés után lehetséges. Az érkezési és távozási dátum változtatása is a foglalás módosításának minősül.

5.2. Érkezés után a tartózkodási idő rövidítését nem áll módunkban elfogadni, ebben az esetben a megrendelt teljes időszak fizetendő.

5.3. Bizonyos parcellák, és fedett szálláshelyek esetében a kemping az érkezés napjáig előlegként kérheti a teljes szállásdíjat.

5.4. Figyelem! Cégünk felhívja szíves figyelmét, hogy esetleges lemondásából származó költségeit sztorno-biztosítás megkötésével csökkentheti. Ennek érdekében vegye fel a kapcsolatot a biztosítójával.

6.További fontos tudnivalók:-

6.1. A kemping házirendje fontos szabályokat tartalmaz, amelyeknek a betartása Önnek is kötelező. Érkezésekor kérjük, szíveskedjen átolvasni, vagy tájékozódjon honlapunkon (www.kocsagkemping.hu).

6.2. felhívjuk figyelmét, hogy nem minden szállástípusba vihetők be háziállatok. Kérjük, előre tájékozódjon, amennyiben kedvencét is hozni szeretné, ebben az esetben hozza magával a háziállat egészségügyi könyvét (pórázát, fekhelyét valamint szájkosarát). Kedvence nem használhatja a szálláshely ágyát, ágyneműjét, plédjeit. Háziállatok csak kijelölt kutyás strandokon fürdőzhetnek a Balaton egész területén.

6.3. Néhány szállástípusunknál előfordulhat, hogy kauciót kell fizetni (max.: 30.000 Ft)

7.A változtatás jogát fenntartjuk.

Szeretettel várjuk, és igyekszünk mindent megtenni azért, hogy nyugodt és kellemes legyen nyaralása!